LA CUP D'ALCOVER PLANTEJA NOVES ACCIONS PER A DEMOSTRAR AL REBUIG A LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE

LA CUP D'ALCOVER PLANTEJA NOVES ACCIONS PER A DEMOSTRAR AL REBUIG A LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE

En el darrer ple municipal celebrat a l'Ajuntament d'Alcover, el dia 15 de gener, els regidors de la CUP demanaren la realització d'un minut de silenci abans de començar el ple en record de la dona assassinada el passat dia 13 de gener.

En el torn de precs i preguntes, el regidor de la CUP Josep Maria Trenchs va demanar a l'equip de govern la realització d'un minut de silenci a la plaça Nova, davant de l'Ajuntament, sempre que es produeixi un assassinat masclista. Per al regidor de la CUP, “hem de mostrar un clar rebuig al feminicidi que s'està produint. Fer un acte cada 25 de novembre és insuficient, per això considerem que cal mostrar el nostre rebuig frontal com a Consistori”.

La membre del grup de treball sobre salut i serveis socials de la CUP d'Alcover, Mireia Dolcet afegeix: “des de la CUP continuarem lluitant contra les violències de gènere. Ja sigui en actes de rebuig, xerrades, o en forma de moció com la que es va presentar al Consell Comarcal de l'Alt Camp, demanant que aquesta institució doni suport a la campanya “No és no!” del Casal Popular La Turba, i exigint més eines de treball per als professionals que ajuden dia a dia a les víctimes d'aquest feminicidi”.